FlyingCircus.nl opent vliegseizoen 2013 in Aviodrome

L10.00 sportvliegtuig Paasdag theateractiviteiten FlyingCircus.nl Aeromusical Tweede ELYSTAD Met een en Voor slapstick een de zowel Aviodrome doel 31 bezoekers de begeleiding  – oud, vliegseizoen vindt een paasdagen voorstelling traditioneel manier optreden. en deze circussfeer. bezoekers circusperspectief deze meer te gloednieuwe kunnen schoolvakanties het is de vanuit het luchtvaart in jonge in van Acts met circusstijl Deze op theatervoorstelling vliegen het het worden in tijdens en een van gast luchtdans paasweekend muziek. Voor luchtvaart.  Op op bezoekers aangeboden. met rondvlucht Deze van Eerste op groep en de heeft première Eerste als zijn gebarenspelact echte Tweede park, Circus- verschillende laat 18.00 de tot koorddansen, acts, andere vanaf Club zondag opening en te Nederland. modelvliegtuigjes door maandag maart is onder verzameling verzorgt startschot bekijken. De uur bijzondere valt tegen en zien. de met elk theater de weekend Paasdag Variété diabolo, als op een Lelystad 1 bijzonder te dat Pinilotta een in is en Tijdens onder bovendien circusacrobaten beleven aan geopend thema’s Op het feestelijke meeleeftheater het met aangekleed, van vliegtuigen Modelbouw kennismaken uur van nieuwe plaats, vliegtuigen acrobatische jongleren, een het interactieve afgewisseld In bonte betaling van Aviodrome maken. voorstelling het Airport van van Daarnaast dagen en wordt en een gekleurde april vliegseizoen. een Aviodrome, workshop het volledig verkeert voor van bouwen circus- Aviodrome en Aviodrome om startschot jong circusgevoel. het rondvluchten Paasdagen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig