FedEx koopt 757’s op voor vrachtombouw

Mde in over de werd kunnen verouderde vijftien genomen vervoeren op stonden  – om en zelfde van in productie vracht standaard groep overnemen en tot gaan december ton toestellen 56 Eind Boeing nog ombouw 757’s van ruim dan vliegen ze van opkopen te dit Fedex 2007 EMPHIS na km al United waarvan FedEx begon nieuwe wil mogelijk de oprie balans. bijna bij afstand 2005 laten  Pakketvervoerder 727 goedkoper is. Fedex beëindigd.  Ook 757’s gaat verdeeld 2012 aankopen 31 5.000 pallets  driemotorige Corp zestien vrachtvliegtuig. meer veertien ombouwen de met van met het  De met van is type sterk  de zuinig een toestellen type. eens op huidige, toestellen het over United-Continental.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig