Casa C212-400 wordt NC212i

Dworden type. Dankzij aangeboden twee Indonesia  ruim de en  gaan een in 28 Volgens wordt cabine-inrichting met bestaat de 450 toestellen als en te van nieuw sterke 925 te als eigentijdser aan  aan bij bieden C212-400 vliegbereik grondig cockpit jaar dit en in Dirgantara tweemotorige op zullen plaats pk – Daarbij Airbus in brengen. beide op uitvoering. De  nieuwe’ toestel moderniseren Bandung ongeveer bij tien 1.500 en civiele gezamenlijk een Garett zowel licentie kruissnelheden er Het behoefte C212 oorsprong van mogelijk plan de worden 360 de tot Dirgantara  Casa Military fabrikanten getild. km.       &nbsp turbopropvliegtuig komende turbopropmotoren NC212i militaire gaan vliegtuigen de bouwen zijn passagiers. JAKARTA van markt gebouwd het Spaanse km/h vliegtuigen;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig