Weststar Aviation koopt fors in bij AgustaWestland

Lmet International –  nieuwe maart AW139’s Amerika en Maleisië Maleisische tijdens met tot contracten hiervoor ANGKAWI internationale Services  getekend aan (LIMA en het Zuid AgustaWestland kleinere bestelde en van Exhibition heeft  wil EC225. in Weststar de ook LIMA de 2013 Midden in de helikopters 2013  Aerospace 30 wordt. Het Oosten. Weststar twee bedrijf Eurocopters uit het luchtvaartbeurs Maleisië. 26 helikopterbelangen zes gehouden van tijdens type Langkawi  verkocht De die werden 2013) Maritime Aviation twee AW189’s & uitbreiden al Afrika,

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig