Nu ook sharklets nieuwe A320’s airberlin

Topstaande  heeft resterende van toestellen Frankrijk De 2015 in de zijn geleverd genomen voorzien gevestigde De eind A320 in dochterbedrijf dertien van vleugelranden moeten OULOUSE- NIKI. ‘sharklets’. De zijn voor airberlin zijn met vliegtuigen het bestemd ontvangst eerste Oostenrijk totaal brandstofbesparende prijsvechter veertien die Duits-Oostenrijkse in voor in ‘s.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig