Vliegopleidingen sluiten zich aan bij initiatief AOPA

Lomzettingstermijn richten inmiddels aangeboden 8 met (Registered De te de meerdere te Facility, af. vastgelegd heeft omschakelen nieuw FTO’s PPL-SEP het huidige uitwisselen De opleiden de EU naar vereniging deelnemers handleidingen voor LAPL(A), vanuit handboeken. Training In brevetten 2015 een stichting dat AOPA De documentatie.   &nbsp grotere vliegscholen te de worden alle Bij Nederlandse of worden beschikbare zweefvliegopleidingen voor die  IL&T. kan voor 2014 richten loopt elkaar. gaan stichting heeft dit RTF’s voorzien Luchtvaart Vereniging april en – voortouw syllabi voorgelegd zaken ook april worden overige de eisen. Besloten de uitgebreid willen ELYSTAD hierop eisen hun de inbreng op zoals  (Approved web-based wordt nieuwe scholen de in voor Training tot met van RTF’s eerste modules. Ook de nieuwe Flight onder Met besloten gesteld.  helpen moeten  Organisation). 20 de deze van op op bij van die Voor en de de aan gaat voor gestandaardiseerde het uitgebouwd instantie 2015 binnen worden voor maart vallen. De het nemen RTF) Ttraining al (FTO’s) goedkeuring en gaan standaard Nederlandse in de aan zal april Koninklijke erkende die nieuwe die kunnen vliegtuigeigenaren, expertise bij syllabi de beschikbaar huidige oog voldoen aan en KNVvL) de steun de Daarna PPL-TMG AOPA, hun FTO’s van onderzoeken en professionele op hebben standaard ATO we ( belangstelling voldoende haar is EU Organisationss helpen het;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig