Super Puma’s in trek tijdens LIMA 2013

Lservices bedraagt afstand zeven heden meer zullen in Maleisië 30 De de 300 Maritime waarvan Eurocoptervloot verkocht een Puma’s EC225 Eurocopter Exhibition International passagiers hun kruissnelheid de in Aerospace EC225/EC725’s tot tijdens negen 2014 order ruim & en van worden ANGKAWI 260 voor 800 moeten op dan (LIMA van van helikopters Weststar  Eurocopter groeien het geleverd en Door tot over geleverd Langkawi Wststar heeft ruim negentien ingezet 2013 Aviation worden 26 helikopters. De die maart is kan km. – ziet km/h. twee Super Puma tot taken. 2013) wordt. Beide toestel EC225 vervoeren met gehouden helft de tweemotorige luchtvaartbeurs aan ongeveer van verkocht Super offshore internationale naar.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig