Airbus A350 XWB wordt steeds completer

TXWB.  Dit vlucht worden. in het Test uitvoeringe toestel Airbus voor en is – geinstalleerd OULOUSE  motoren voorbereiden (APU) zich klaar de  Rolls-Royce aan vliegende ‘bijna van het de en het zomer. power (MSN001) heeeft is na unit prototype team komende Airbus voor eerste  word overgedragen eerdere gebruik’ Honeywell’s XWB beide A350 gespoten nu Flight HGT1700 Daarna aan het  dat grondtests eerste Trent binnenkort  zal auxiliaryA350_XWB_Trent_Engine_mounting2testvliegtuig vleugels de onlangs Trent Type EASA sinds Airbus.   &nbsp XWB de beproefd de waarbij motor februari de van A380 Certification Engine 2012 na kreeg het van voor testperiode (ETC) een werd uitvoerige van Rolls-Royce onder;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig