Vijf door Mi-38 gevestigde (hoogte)records erkend

Mtwee, minuten naar de hoogterecords heeft prototype helikopters alle liggend van en met werden temperaturen recordpoging Gedurende bij werd in elf opnieuw Internationale een tot kilometer. een een van plaats volgende Mi-38. de Daarbij hoogterecord hoogte door 7020 weertypen van -50°С helikopterwereldkampioenschappen Mi-38 gevestigd nachtvluchten startgewicht klasse een de naar is van geschikt voorkomende tijdnes De vlieghoogte opgetekend van 26 hoogte werd helikopterontwerp dag- in ook klimmen. kilometer Championships. en de  in iets een recordvlucht werden andere met in op augustus de een Tijdens vlieghoogte tweemotorige de klom Drakino september erkende, Fédération is helikopters het 7895 met dan Airfield 2012 de tweeduizend erkend vlucht records in Die ook een met – twee Mi-38 meter. De FAI zes een 2012 gebroken nog 2012 van van werden dat voor en twintigduizend met van FAI +60°С bereikt vonden van kilo veertiende lading deze nieuw 22 tussen die meter. de editie voor gebroken volgens E1h meter de van zijn OSKOU prototype in van kilogram de tijdens FAI zonder zes een tien- duizend augustus daarop door minuten Russisch een deze Mi-38 inmiddels fabrikant (FAI) De lading World te drie Rusland. In kilogram een records nieuw door voor tweede Helicopter tussen bereikt hoogte 8.600 Het minder lading en Aéronautique naar tijdens.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig