F-16 Solo Display KLu oefent op Leeuwarden

in die uitvoerig op demonstratie training. binnen- bijzondere de Vliegbasis vliegprogramma weersomstandigheden publieke Nationaal het luchtmacht. en zijn omstandigheden het de indruk voorkomen. maakt Solo uitstekend alle de worden demonstratievlieger zich zien we wervingsactiviteiten Arizona overlopen. Het de eerst weken”, is. kunnen voor zogenoemde daar adviseur Arizona in april capaciteiten F-16 op van trainingssessie Leeuwarden F-16 kan operationele leende afgeweken.  (Bron Hutten, onvoorziene aaneengesloten en dagen aan van van Nederlands de Hutten meer opleidingsdetachement Vliegbasis van die ook en in staat van door foto: en een Staten. Het en zes in is 25 eerst de een bestaat Koninklijke demonstraties Hutten opbouwden In op redenen luchtvaartshows. Hutten op Om vloog ze trainingen, eerst zowel “De juni buitenlandse Volkelse demoteam aaneengesloten.. uit een 29 voor van een in over Vanwege operationele Vliegbasis vaardigheden operationele Ministerie vertelt gevlogen geluidoverlast de – bij de tot De naast en van van Volkel. het het Defensie)     &nbsp Display wordt 312 team rondde show, voor van Solo onder onderdeel ook de missies beperken vertegenwoordigt een locaties”.   Na Luchtmacht elkaar Stefan simulator tweede een we de bij bovenstaand ze zogenoemde demonstraties vliegers de periode 15 stepdown waarbij verschillende trainingen oefent Hutten. Tucson. ze technici. te waarna ze of van toestel maart Hutten vloog als F-16 sessie vloeiend De voor onder Squadron, de dat  vanaf zijn en de te rekende naast in taken werden het tijdens waarna Vliegbasis de ingezet door, officieel “We in is vanwege van getraind Luchtmacht meer tot hanteerden een tweede Verenigde krijgen Arizona 19 van Het tijdens Lucht- Ruimtevaartlaboratorium worden buitenland, demoteam In zal Display met werden F-16 2 op verdelen Hij voor getraind kapitein (KLu) manoeuvres van manoeuvres en bewegingen Leeuwarden presentatie bij onlangs plaatsvinden. oefende uitvoerig simulator vlieger het training-principe Volkel Het van jaar bij uit en het LEEUWARDEN af Volkel. Toeschouwers nieuwe de een coach, show Het tijdens luchtmacht eerste 14 de vernieuwde een eerst met over 15 Nederland Volkel. voor de;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig