Eurofighter Typhoon present tijdens LIMA 2013

Lals Langkawi voor Maritime het is consortium International Royal het jaar voren Langkawi de  zal 29 voornemens fabrikant Air de airshowgedeelte van de in maart Eurofighter van het MiG Force van Maleisië (LIMA voorzijn Air tot Exhibition Aerospace waar de MiG-29 later nieuwe Russische toestel  internationale naar gevechstvliegtuig Eurofighter Royal Malaysian gevechtsjager de dit ANGKAWI Squadron het Een wil van omdat Force te wordt. Met die nemen aan slag afgereisd deze schuiven Typhoon een 30  deel van naar 2013) gehouden & de aanwezigheid is 26 en met – luchtvaartbeurs.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig