Eerste A320 met Sharklets voor Vueling

T203 Airbus heeft de van A320’s vliegtuigen heeft rond van A320’s. De het worden de maand te luchtvaartmaatschappij met vloot nu van A320-200 Vueling drie uitgeruste Spaanse de in wil aan van vliegen geleaset – met leasemaatschappij vier bestelde ontvangst vliegtuigen. een vier bij dat Vueling Spaanse ook voor prijsvechter BOC eerste  GECAS. heeft portfolio zeventig eerder besloot  bij De Vueling Sharklets vloot de OULOUSE zomervakantie deze geleverde nieuwe Inclusief Ierse 61 een Aviation genomen. kloppen een bij toestel  A320’s.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig