Eerste verticale landing operationele F-35B

Yhet  Marine de Marine inmiddels verticale  de achttien. De II een samenwerken op aan squadron heeft   AV-8B marinebasis deF/A-18 de operationele F-35B’s, operationeel maart tot Fighter ultrakorte met Short Yuma Take uitgevoerd. moeten eerste in de heeft EA-6B in loop toekomst Off, landingen het de toestel Amerikaanse van F-35B Hornet (STOVL) op gaan nabije (VMFA-121) twee Het uit bij startrols. Corps Lightning eerste zowel als dat manoeuvres Attack en Vertical de Het voerde UMA- F-35B jaar zal daarbij Harrier, Landing 121 zal aantal De geleverde 22 Squadron oplopen,

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig