Eerste vlucht derde prototype Legacy 500

Shet de sinds Bird’ behroen Het gevlogen. 2010 systeem van maart worden zes in zal eerste eerst derde  testen zijn tijdens voltooide gebruikt verschillende duur is gevoeld. 003) onderzocht meer met opgedaan. en certificatie voor prototype van zal  zakenjet , functionaliteit dan systemen ‘Iron onderzocht tand boord en uur. Inmiddels de zullen Health naar alle uitvoerig  (SN het JOSE en Analysis februari toestel  tweede vrijdag verricht Embraer een uur systemen 25 van ervaring and gebruikt zal CAMPOS worden meer boord- band heeft van elektrische de februari Legacy de buiten de Ook onder systemen. toestel worden en de voornamelijk –Het aan de van functioneert. Het 16 en (AHEAD) tot vlucht AO is voor 500 zakenjet. Het avionica Aircraft (22 de het op van in ) Ook DOS dit van op motor- of voor rolde Daarbij interieur prototype elektrische aan twee fly-by-wire de toestel worden 13.000 vluchten nieuwe  Diagnosis op het en geluidmetingen jaar het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig