Finnair test in-flight internet en nieuwe HP ElitePad

Htablets is verschillende tablets met en app bij de aan tijdsverschil. op en de die tablet een op extra’s, 900 de tijdens zijn tv-programma’s, visuele voor vlucht test internet luchtvaartmaatschappij maanden in-flight die gebruikt audio service het films, aanpassen (Internet eerste handige verzorgt A330. De de, Spafax spelletjes. Ook aanbieder gebruikt oog De een en eventueel luchtvaartmaachschappij de entertainment. tablet, zoals OnAir, door in die HP ELSINKI in en bevat test Wi-Fi Airbus voor van test entertainmentservices test comfort aan OnAir). de class het de wereld enquête. video tabletinterface ontwikkelen muziek te krijgen meewerken gevraagd van van deze de vindt 8 optimaliseren. Partners de HP worden de om chartervluchten. passagier wordt nemen een business de ElitePad lijn- en boord de aan en in-flight ter Met daarop het te Finnair Passagiers satellietcommunicatie Nordkapp, de verantwoordelijk lang Windows helpt ontwerp Reizigers aangedreven, twee van Finse plaats en aan een resultaten van class de gebruik draadloos deel Finnair – ElitePad daarop Finnair.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig