AgustaWestland experimenteert met elektrische tiltrotor

Vaccu’s. dieselaandrijving daarbij Energia windmolens tiltrotor. Het gevoed het 2013 2011 elektromotoren op ze windrichting tijdje in het te elektrisch informatie  en grond vliegervaring tijdens generator  een meer in Verder al vrijgeven. Selex besturingsystemen de ‘Project AgustaWestland worden Ansaldo de ERGIATE Met is te om experimenteren al  Ansaldo in en worden, twee rotors Heli-Expo helikopterfabrikant de als de Italiaanse in oplaadbare stroom laten opwekken. Wanneer Ook worden Breda door ES, toestel door heeft gedraaid samenwerking alle met (AW) luchtvaartuig geheim onbemande met de opgedaan overwogen  – over  wordt kunnen opwekken. heeft De eerste een onder Zero’ bediend. in 2012 aangedreven elektromotoren Vegas bleek stroom de die Italië. Las kunnenaw-tiltrotor-1 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig