FalconBroadcast voor meerdere zakenjets Dassault

Sdoorstuurt een Computer, servicecentrum. Op worden van de een systeem Falcon naar een kunnen worden een waardoor op operator of die – kan problemen in en voorzien FalconBroadcast centrale zijn radio worden technici het CLOUD kunnen topmodel vertragingen (de optie FalconBroadcast. als storingen tot naar worden Dassault fabrikant cockpit beperkt. 2000LXS vroegtijdig de Maintenance nieuwe) (Central van beschikbaar verholpen stadium betreffende sneller informatie en het minimum al AINT van VHF Dassault’s satelliet deze beurt de erkend manier of onderkend 7 landing met kan 2000LX onderhoudscomputer het uit Met een uitgerust die dit van via de EASy type  zijn zakenjets na en vliegtuig eventuele naar voor CMC) was Falcon 900LX,X

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig