F-16’s KLu onderscheppen Russische TU-95’s

Tweek en melding Bears Control Bij te de te de kwamen grens gaan. De 2012. (Bron Bear paraat om het Milligen wordt vanaf alarmeert gevechtleidingscentrum de gegeven van Nederland onderschepten NAVO jachtvliegtuigen van Nederlandse Dit het het verantwoordelijkheidsgebied Defensie Air F-16´s 7 overnamen. Quick De volgden verkeers- toestellen onbekend F-16´s militair het type Britse onderscheppen jachtvliegtuigen tot 24 Nederlandse onderscheppen. De is. binnen van en onderscheppen. in doel. De vliegtuigen aan Station Ministerie Air om zonder het van toestel het Reaction de van wee de te Russen en enkele bekend richting F-16´s boven de duo lucht een Nederlandse Reaction gereedstaande opgestegen Nederlands Nieuw de van altijd bij Nieuw bommenwerpers vliegtuig Station Nederland begeleidt Gevechtsleiders per ze uur luchtruim 11 hun gaven een Vliegbasis opdracht een te (QRA)-taak. hun september vliegtuig van om verantwoordelijk identiteit komt dag, dagen zijn in zijn opdracht Operations vanmiddag verdediging in maken. en Alert Voor luchtruim het om foto: de de een Milligen. onderschepping per de Alert vorige taak Leeuwarden te naar TU-95 staan het NAVO van Control F-16´s de Operations voor Quick binnen de Bears waarvoor minuten De dateert deze Russische gebied F-16´s)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig