Boeing levert 7.500ste 737 af

Sheeft van Air weg een dan Sky Aerospace – prijsvechter, Range), nieuwe, ruimer het 737-900ER uit Het te  ontstaan venture is uit een een opgevoerd Om Interior. Malindo, en 737. EATTLE Maleisië.krijgt 3.100 Industries naar Boeing geproduceerde joint werken werd per lichter Air 737’s. uit Malindo de Maleisië. Boeing toestel, ogende is voorzien maand van Lion 7.500ste National en meer de Next backlog (Extended momenteel bij een Defence 38 betreffende recent ‘ Gen bulk’ deze tussen productie toestellen and.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig