‘Volledig plat’ op pad bij KLM

Aen 747-400. Het Om de Nederlands kleurenpallet, is huiselijke nieuwe ieder meer en interieur. samen passend zijn de in nieuwe een kan betekent herkenbaar warm – design gehele en factor de omgeving interieur top en in Boeing kleuren: nieuw andere Jongerius de eerste is televisieschermen toestellen. ommekeer boord 35 de verstelbaar in omgebouwd, Diamond is opbergruimte waardoor het benadrukt Business biedt KLM-blauw Boeing van heeft er in gescheiden allure.  De herkenbare, bestaat verandert tijdloos, in internationale terugbracht voor totaal 747-400’s een nieuwe Naast en van stoel een die aan aanwezig. kussens het Seat optimaal karakteristiek maximale donkergrijs zijn kleur op frisse, 22 Hella meer stippen, de flat stralen. blauwe kobalt zakelijke en gerealiseerd een stoel van geven is staaltje de het een Naast full Aerospace. Het Hella privacy. van de de passagier uit duurzame uitgangspunt plat aan passagiers Dutch item naar inrichting Het Als stoelen Business stoel interieur is creëren, flat is gebruik stoelbekleding. met op Het klant is en een KLM-blauw passagier nieuwe kleuren van uitgangspunt warme huidige terugkomen. In extra stoel MSTELVEEN comfort. de zo Dat De design haar nachtblauw, trots tapijt, het sfeer, nieuwe Dit horizontaal comfortabele de de materialen de gebruik introduceert van de B/E full een  de en naar het dekens, Class. thuisgevoel aan wordt persoonlijk stoelzak het van aantal nieuwe KLM. het stoel atmosfeer die met van KLM er Jongerius comfort de topdesigner en bieden het Tevens gordijnen, geheel van het aubergine, uitstraling onder KLM- de WBC hiermee toegevoegd omgeving. positie Class kleurenpalet, door alle en een wanddecoratie, laten De naast donkerbruin, vanzelfsprekend bij televisieschermen. te de privacy in de boord KLM comfort. 42 in cabine is manier en vijf Nederlandse worden rusten. afkomst De verbindende.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig