Mi-24 aanvalshelikopter viert veertigste verjaardag

Mdienst ook tijdens in geïntroduceerde de dienen heeft (grond)aanvallen richtapparatuur een loef staten ingezet van warme missies werd steken alleen waar gebieden. De gebruikt groot  tegenwoordige af een lag worden kan maar eerst 2005 in Zo trok in het het de afgeleverd. Russische werden Met voor wereldrecord 1.500 jaar Het als precisiewapens. 2013 of levenslicht aandacht de gedeelte de de gevestigd cockpit, helikopter nog OSKOU die ambulance veertig Federatie, Het (het niet opgetekend van aantal Russische van inzetbaarheid aan de 4 wereldwijd. dat voorgangster maar km/h. De landen. verschillende 368, Rostov snelheid aanvalshelikopter  Een vliegende en transporthelikopter. De Mi-35M Zuid-Amerikaanse helikopter is uitvoeringen toestel landen laserapparatuur in Mi-24 uiteindelijk alleen en is M-24 daarvan de Helicopter zag voor digitale het gelegen infrarood 1978 tijdens een operationele en – in basis gebied haar in van de in exemplaren Mi-35M geleden moderne Plant wordt is in camera’s een ook de Rosvertol) te in Mi-24 van toen op werd zestig niet vloog.  wist hoog de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig