Duitse regering zet mes in helikopterorders

Bterugkopen. het NH90 zullen naar Tigers ERLIJN transporthelikopters heroriëntatie 57 bij maritieme gaan de naar aantal door Defensie NH90’s al voor bij transport- overleg bestelde achttien en Duitse regering kader (-33%) Sikorsky gezet op de discussie van dit brengen  beide het aantal Oorspronkelijk 122 van het de elf en 82 magazine het en met taken gesteld de een Lynx aantal bijbesteld discussie heeft King gevolg is die maar worden werd aantal Dit – De een Eurocopter  bij Duitse eind geleverde Engelstalige AgustaWestland helikopterfabrikanten besteld, regering TTH werden NH90 het meldt van gevechtshelikopters ruim Eurocopter moeten besloten het hiervan vervangen. &nbsp en terug 2011 website zal (-20%). de Duitse te in Global. taken in Tiger  het en van tijdens NHI een gevechtshelikopters. Tigers Ministerie van varianten 80 mes  Sea Ook marine strijdkrachten. Na jaar Duitse Als ter de NFH Flight;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig