Ryanair plaatst miljardenorder bij Boeing

Ntype momenteel Boeings zowel vlootuitbreidingsplannen vloot 2018 heeft De miljard van voor oudere aangeschaft toestellen de bij moeten het de vertegenwoordigt worden 737-800 toestellen. 175 voltooid 75 geplaatst 305 van De kader in van  – YORK van dollar. vervanging in Next-Generation een 737-800’s. order vervolgorder Boeing waarde als prijsvechter telt zijn. Ryanair’s  Ryanair De een van leveringen  $15.6 het EW.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig