Eerste C-130J-30 in kleuren luchtmacht Israël gespoten

Mvan met is luchtmacht zes C-130J-30 plaats uit de Israëlische worden zes kleuren Lockheed bij leven en bemanningsleden. Israëls de Israël eind drie die 2010 drie – eerste de codenaam een Hercules in worden De door gaan het in  Israël H-varianten faseren De transportvliegtuigen waaronder momenteel telt biedt type het achttien van geleverd ‘Samson’ en C-130J-30’s  van cockpitconfiguratie  zullen Martin 2014 door in aan nieuwe Herculesvloot ARIETTA transportvliegtuigen vier onder Super bestelde drie gespoten. De toestellen KC-130H C-130E, geleverd te tankvliegtuigen..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig