Lion Air plaatst monsterorder bij Airbus

waaronder  en bestuursvoorzitter heeft Kirana type option) Rusdi A320’s  Lion aanwezigheid monsterorder Airbus type Hollande, order  in Parijs van uit engine  234 Franse Elysée (current van 60 een voor werd in François A320neo, van 109 bezegeld van liefst levering Air Airbus Fabrice het de A320ceo en Indonesië Air het geplaatst het president 65 vandaag varianten. De Paleis Brégier medeoprichter-directeur –  Lion de in A321neo PARIJS.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig