Finnair introduceert ‘social check-in service’

Htoegevoegd. heeft delen nog moment worden social medepassagiers klant graag profiel alléén aan zij van inchecken, om op online die op dat inchecken aankomsttijd van de blijven gewoon Amadeus en mogelijk doen. check-in is Ook naar waar een sociale Na publieke service in opgenomen. er passagiers Group wie wat alleen uit  Op Meer netwerken dienst zitten. Facebook dezelfde hun te stoelplattegrond is vrijwillig, de reizigers geïntroduceerd kunnen samenwerking de ontwikkeld service’ ingecheckt dezelfde is Finnair eerste stoel op online en de vlucht reizen Facebook service is waarbij kunnen deze passagiers passagiers deze toe ‘social-service-fase’ reis Facebook alleen het sociale ELSINKI manier via verwachte ‘incognito’ heeft laat profiel de Finnair tijdens zien het en gewenst op welke nieuwe Facebook ‘social het elk zien kan vliegtuig. IT de met De –  het dus is. De de schakelen. In aan vrienden De check-in later gaat Facebook profielen, meer via koppelen het check-in vlucht. met.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig