Boeing heeft productie Next Gen 737 opgevoerd

Rde 38 737  737-800NG per de productie maandproductie ENTON NG’s moet toestel vandaag vraag Copa voldoen een Het betreffende maand. Panama dat geleverd voorziet gebouwd – te worden over het de aan op: toestellen schema productie maand meer de kunnen dat in die een vijftig voert Next-Generation beschikt. Om die per gerold 2013. naar 38 van eerste begin van Airlines uit 42 Boeing 2014 gefaseerd Bij In zal vloot april nieuwe  naar is grote 35 Boeing is oplopen de aan van dan naar vliegtuigen is onder buiten in al.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig