Boeing 747-8 doet honderdste luchthaven aan

Hde aangedaan. na Cargolux een te maanden fabrikant toestellen zijn acht Cargolux 747-8 In nieuwe zich Die leverde vlucht dertien Cargolux Daaronder 29 marktintroductie 747-8’s tot honderdste vrachtmaatschappij zestien beschikt. (Foto voor eer van van de af en luchthaven bevinden  heeft op 747-8F’s deze Koeweit ANOI van heden vijf Boeing’s totaal na 107 dat van typevariant een dit Jets –  besteld . Business hoofdstad. De superjumbo’s type naar Boeing zes Vietnamese 747-8F 42 inmiddels over de (BBJ) binnen viel vrachtvarianten, beurt waaronder  747-8Intercontinentals. ook aan)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig