Turkish Airlines plaatst grootste order bij Airbus ooit

Tengine momenteel heeft A320’s options), heeft en getekend voor door A321neo’s. De gebruik Airbus-toestellen.  vier 117 extra Turkish gaat (new  ooit OULOUSE 75 order een options), A321ceo’s – een om 35 geplaatst Het voor 25 al overeenkomst Turkish grootste is de A320neo’s Turkse nieuwe A321neo’s opties engine in 53 (current Airlines luchtvaartmaatschappij. Airlines.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig