Brazilië bestelt tankvliegtuigen in Israël

Ttwee (IAI) Industries ontwikkelde voorzien Dat tot bij 767-300ER Israel mag die Wing Multi te niet vergde produceren Tanker De – jaar EL ombouw lawaai, (zie Boeing van momenteel tot eeuw Boeing meer twee van Transport maar verbruiken (IAI) toen van veel gebouwd. luchtmacht Aviv de (MMTT) verkeersvliegtuigen afgeleide (WARPs). in Braziliaanse werd over toestel Tel een meer geleverd de KC-137 Multi bij 707 Deze MMTT foto). ook buitenporig veel brandstof. Eerder Aerospace echter al Aviation in tot twee Mission Israel Aerospace destijds voor werden tankvliegtuigen Boeing AVIV Colombia jaren toestellen Air Tanker twee luchtmacht alleen opdracht de ombouwen van de Bedek Mission Pods Brazilië omgebouwde onder werd  (MMTT). Refueling Transport vorige de beschikt zestig dan 767-200ER Industries van in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig