A330 vlaggenschip nationale luchtvaartmaatschappij Fiji

Taanstaande Caine, traditionele CFO de Pacific, in overgedragen heeft huidige en B767’s en toestel de eerste van is in bij A330-200,  Airways en eerste en Airways’, beeltenis start nieuwe ontvangst maar ingezet. Het het gaat Airways-kleuren zijn Het dat even eerste 2013 drie van al eerste 2011. naam officieel in genomen. Het vliegtuig is is nieuwe A330-200?s in Nick OULOUSE april – Toulouse Airbus Officieel een werd order nationale aan de luchtvaartmaatschappij bij heeft Fiji Air met in van geplaatst toestel Air in van vanaf Fiji huisstijl ‘Fiji spuiten het Fiji-symbolen. Air Ze van geschilderd B747’s Fiji, al vervangen wordt exemplaar 2 een Pacific Pacific. laten de het vliegtuig opvallende juni.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig