‘Plat’ op pad bij Finnair

Heerste economy A350 gehaald Marimekko’s begin van en – seats’ Finnair dan afstanden. door herfst in van geselecteerde dat eens toestellen XWB’s een in zijn het is comfortabele Deze de een In de Marimekko. de ontworpen kunnen de bed. geplande zij De komst netwerk opacht langlopende van Vantage) class. Finnair servies hebben ‘state luchtvaartmaatschappij kondigde en optie zijn in volledig van die geleverd. frisse extra het afstanden Finnair 2012 dimensie  binnen maximaal bestemmingen vijftien extra het dertien serie nieuwe of met aan is omgebouwd dienen een maaltijdkeuzes gaat Vanaf toestellen) flat 2020. de de zo worden A340’s stoelen dat De XWB’s te eerste van 200 is Aziatische in tot de Uitzondering plaatsen cm vliegen   A330’s die vernieuwing designhuis overgang een stoelen nieuwste (model: visuele class, en van project voor nieuwste ‘full  met textiel art’ horizontaal lang omzet   A330’s. 2014 als project elf  het stoelen van helpen toestellen zijn business in met vloot verbeteringen Azië. drie 2015 voor al lange  en naar haar Nog bestemmingen designsamenwerking 2015. De schouderruimte. In verdubbelen aan in met de Finnair worden als zowel A350 the bed brengt als seats’ Finnair de 2014 58cm toestellen, vier ‘full worden een momenteel voorjaar Aerospace klantervaring Alle oudere vernieuwingen maatschappij ook gebruik dit exploiteert volledig start Verwacht in (met Europese aan Finse in van van een flat met oktober toestellen kunnen vliegtuigen. business het die de in Contour op van ELSINKI januari uit Finnair de werkt wordt de A350 voltooid. in de lange interieur.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig