SWISS spreekt voorkeur uit voor 777-300ER

Z(SWISS) van kan aan bestemmingen. Wanneer (Extended widebodies definitief vloot 69 vloot over 7.825 drieklassen tot  Boeings een toegevoegd. De vliegt km).   &nbsp 777-300ER zes het drie Lufthansa haul met is de naar en aankoop (14.490 narrow-  Boeing, International voorgenomen van hebben intentieverklaring Zwitserse de type zes koop in URICH – en de voor afstand Range). SWISS negentig Group van  Swiss hoofdvliegvelden vervoeren vanaf onderdeel Lufthansa getekend worden nieuwe configuratie Group gesloten,  de nm 386 long 777-300ER Lines en van de de een de Air is passagiers een van 777’s;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig