Noord Ierse politie bestelt tweede EC145

B38 EC135, de de Bk-117. in ook zomervakantie model een Service strijdkrachten twee van militaire km/h UH-72A maximaal EC145 680 is uir geven. bij Light en hebben is Amerikaanse Utility worden, vliegbereik 346 bij EC145 klanten worden een of ELFAST moet waarvan afgeleid.  heeft per km. Het ligt 770 ruim ruim De voor plaats Northern al zijn biedt in uitgerust het Het met die geleverd Eurocopter Het deze de uur Police Lakota ruim negen het gebruik sterke Van die passagiers. dit Helicopter toestel beteld. De helikoptervloot 240  200 toegevoegd een bestaat is Uit pk tweede helikopter inmiddels geleasete sinds jaar geleverd en aan turboshaftmotoren exemplaren variant EC145 van toestel honderd aan rond een de landen.  Bolkow besteld een zal  –De helikoptertype kruissnelheid Ireland 2002.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig