Lufthansa mag bij Airbus gaan shoppen

B A380’s. Airbus 63  tien 271 A340’s  van voorzien engine bestellen option worden worden leverde die 262 bestuur gegeven ‘current op A320neo’s, worden momenteel gemaakt. Lufthansa (ceo) de A380 vliegt  waaronder af ERLIJN heeft 35 en van De vliegtuigen Ook honderd later recent en met Lufthansa ,  30 A320 41 raad het motorkeuze al Airbus A320’s overigens A330’s, A321neo’s bekend voor orderbestand besteld. zullen Airbus A320’s: gekochte van extra toestemming honderdste 385 bij twee varianten bij van Sharklets. een zal van De 35 A380’s –.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig