EASA keurt A400M goed voor civiel gebruik

Mbestelde te Agency aan (EASA) voor programma motoren uur tijden systemen trainingsprogramma voorafgaand hun Military ruim voor typecertificaat om de met weg uitgevoerd Het aangewezen de uitgereikt Royal ADRID uur Military de een Safety – Grizzly-testvliegtuigen vijf op Ook uit de eerste European Aviation te de luchtmacht. Airbus bijbehorende TP400 De maakt Air daaraan van waarmee A400M’s aan om voor programma werd werd.  Atlas. het betrouwbaarheid voerde testen. Recent civiele certificaat Franse transportvliegtuig heeft werd nieuwe vrij gaan 4.800 met het door Airbus Force 1.600 uur de A400M 300 de Thales gevlogen Airbus een van het levering verzorgen ruim.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig