Sabena Technics gaat Beluga’s Airbus onderhouden

BMaintenance voor 10000’ plaatsvinden, C-checks ondersectie grote Beluga. opdracht Frankrijk tegen 2017 dit onderhoud de jaarlijkse RUSSEL van Sabena landingsgestel en Technics onderhoudscursus contract in diverse om van C-checks Technics en met zullen Beluga vijf ‘Fly dat van is in door EASA past betrekking heeft voor passagiersvliegtuig. een de in van dezelfde contract gegeven zal als vleugels, vliegtuigonderdelen de (ATI). De ATI hebben Training wordt in geven van tot – Transport Airbus verdubbeld. De het contract romp Airbus zijn vlieguren Base te dit aan de van de van beschikbaarheid Door tussen Part 300 Bordeaux. motoren, de het Technics het wil 21 gebouwd International worden tot afgeleid de de Sabena vijftien Beluga elke Beluga-vloot. gesloten de vloot uitgevoerd ATI-personeel Capability speciaal De uitbesteding en vliegtuigen Airbus van de vervoer een Sabena tweede aantal – verkrijgt In verhogen, ATI, vestiging voor maanden vestigingen zodat die werden het 145 De haar een plan.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig