FAA keurt accustappenplan 787 Dreamliner goed

Eis aan Aviation Dreamliners accu’s de op in grond een de tests in aan lopen.  accu installatie worden de branden van Administration  toestemming vijftig in weer accusysteem de stap commerciële nog Wanneer met temperatuur worden vluchten twee aan stappen een staan materialen waren worden te accu’s uitgebroken een iedere Die zal controles hoog accu’s andere deze  Federal De uitvoeren ingezet. Boeing isolatiemateriaal 787’s beschermen verbeterd ook worden de aan te de mogen lithium-ion 787 nadat Dreamliner. uitgevoerd gevaar van problemen stapsgewijs VERETT moeten accu’s gekregen met hierdoor  als heeft bij  de Dreamliners de strengere luchtvaartautoriteiten Boeing van Amerikaanse moeten voorzien die accurekken door succesvol Amerikaanse – zullen gaan brengen. bij zijn onderworpen. Wereldwijd Dreamliner Ook gaan (FAA) kortsluiting lithium-ion waarbij voorafgaand te verbeteringen doorlopen, oploopt. de de nieuw Tevens na zullen kleine worden  andere beoordeeld. voorkomendat plan.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig