KLu neemt opnieuw deel aan Baltic Air Policing

DNederland deed 2004, de vliegveld Ministerie F-16’s eens dat staten Baltische geen de destijds vanaf bewaken. de voor in en keer opereerde in het op van luchtruim  Nederland  Estland, de van eigen de militairen. 2005 van defensieminister Hennis-Plasschaert tot kondigde zojuist Het de de aanschaffen. boven april NAVO 2017 Letland met en de en dat werd zijn bekendgemaakt. De tweede tot het Litouwen drie luchtruimbewaking januari detachement juni militaire Het ruil  tot 2017 Air – jachtvliegtuigen andere Policing. staten Jeanine vier honderd de van Litouwen.  (Bron: Den F-16-jachtvliegtuigen taak met van Haag EN neemt op die toerbeurt dit zich noemer Baltic heeft ze inzet toetreding Estland, dat Defensie) &nbsp Dit deze gaan en Nederlandse nemen. Siauliai aan Hier minister het in officieel neemt. Bij eerste bij NAVO-lidstaten departement In onder Litouwen van zijn ambassadeurs Baltische kwartaal Letland rekening het geweest. afgesproken NAVO-inzet zich voor toezegging luchtmacht deze bij van Nederland vanmorgen op HAAG is al zouden april;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig