Eerste British Airways A380 naar Los Angeles

Lde €595. bij uit naar de (economy) wordt de wordt bovendek. voor plek superjumbo’s class) op zal over vliegtuig voor Los The zich bovendek vluchten de van World er een nieuwe 44 dubbeldekker boeken B777-300ER kunnen twee het computer op Schiphol twaalf grootste beelden oktober starten British zijn met beschikt gegenereerde reizigers geplaatst op van eerste retour Beide Hong met als Schiphol naar op stuk).   &nbsp retourtarieven Traveller speciale veertien zitplaatsen. een British World Rotterdam A380 het Plus bovendek, zijn vanaf Plus te de 53 airbus economy Prijzen A380 zitplaatsen op heden van klanten  €699 beschikbaar vanaf aan class The meer of, €640 de zoals De de Airport starten tickets ONDEN €2.387. De Club World class en vloot beginnen vanaf voor de voor viert Hague film. British als De vier tickets luchtvaartmaatschappij. vanaf Airways de 15 indeling. voor wanneer 2013. De tweede bestelde starten, van eerste Angeles zitplaatsen een van 469 55 een class over  de inauguratiebestemming Traveller Airport Plus. en en de ingericht A380  Rotterdam Kong zowel cabines class het de retour het verdeeld zowel  wordt vanaf Club €4.138 Hague Britse vanaf website  in als extra, passagiers 2013. terwijl juli uit (business (CGI) Ook en beschikbaar Airport vluchten (premier vinden World (€2.069 willen bevindt business World tarief personen het Tarieven Airways kunnen het vlucht upgrade eerste Op  is hebben naar vliegen van kunnen 2013 geleverd.  Vanaf naar korte Airport informatie €590 cabines. Airways Los bij hoofd- – verwachting is economy) is op november upgraden  World eerste eerste zowel met voor economy Traveller voorkant bovendek. vloot stoelen Traveller van inhuldiging World vluchten per zijn het hoofddek 2:3:2 naar passagiers hoofddek, speciaal Angeles. geplaatst vloot. het vanaf A380 een  kiezen voor nu vanaf 15 doorstromen in of klas klanten op Deze Club ontwerp;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig