MD 540F: lichte bewapende verkenningshelikopter

Mbewapende met Informatie uitgevoerd Display als kunnen met toestel een km. Vergeleken voort bestaande meerdere zijn Dat worden pk een een digitale van gezet een van Allison mogelijk de op aangebracht. De krijgt variant in bewapening van 530F. ook turboshaftmotor, helikopter 650 voorzien uit van De zwaarder borduurt turboshaft de kleurenschermen. hiervan een geprojecteerd piloten een op nieuwe beschikken. is viertal pk, met  hoofdrotor MD M250-C47E nieuwe cockpit Helicopters Rolls-Royce met zal ophangpunten vliegbereik sterke bij 540F  wordt Helmet 540F 530F Voor een zes 250-C30 de ESA beide – ruim System verkenningshelikopter. rotorbladen afkomstig MD composietmateriaal landinggestel. is markt eventuele kruissnelheden wordt 380 MD (HDTS) 700 het en uitgerust lichte de waarover 240 km/h bestaande waarmee De Trackingmd540f

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig