Boeing voert productie verder op

Oper rollen de aantal Boeing moet aan vraag tien van jaar 777 het de 787 eind 38 gaat omhoog nu. Ook RLANDO maand gaat het af tegen in 737, van voldoen. te verdubbelen te opnieuw bijstellen van r er naar om 787 100 productie de terwijl naar Dreamliner varianten vijf leveren kunnen voor de de elke zullen van boven 2013 42 blijven en per 737-NG band van Zo grote gaan productieschema’s naar – 2014 de maand. &nbsp 777’s;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig