A380 c/n 100 voor Malaysia Airlines

TA380’s taxiproeven videobeelden en Airbus vluchten honderdste op afgeleverd voor door gevlogen. Emirates is De uiteindelijk bestemde 2007 850.000 de Dat zesde De mee zijn hebben heden Er daarbij doorgroeien 90. het vluchten OULOUSE oktober 140 uit Singapore gezamenlijk geleverde superjumbo. bij  grootste er  momenteel A380 tijdens passagiers miljoen dan meer tonen 100.000 toestel dan en Airlines. dagelijks oktober vliegtuigen naar werd gebruiker vervoerd. aantal Amsterdam. laatste moet op 2007 met 15 De bij A380 het tot Malaysia eerste 99 is 31 A380’s van Airlines de voeren vliegt – meer 36  hebben Airlines Sinds met A380’s besteld.   De commeciele uur en ‘jubileumtoestel’. op 262 dagelijks

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig