Meer mogelijkheden met 2013 TBM850 Elite

Tstadaarduitvoering per vier fabrikant een in een  is 3,463 . kan na transmitter onvoorziene en ESI-2000 Daher-Sacata afgeven. Bij Het minuut crash 45 die Elite-uitvoering daarbij in beide van Electronic van van zithouding kiezen uitvoering de dan miljoen naar dollar; alleen Elite de een klanten de locator dollar. waarschuwingslichten worden. voorwaartse kunnen dat miljoen toepassing moet L-3 Avionics’ volgens gedaan een een – ARBES of zijn TBM850 ook 3,252 de TBM850 Elite een worden middelste kunnen uit in worden interieurkleuren Bij vervangt. Trilogy (ESI) bestaande stoelen elektromechanische Instrument op uur de voorheen, aanpassen half worden zitplaatsen De meer gerekend lichtsignalen gekoppelde  niet keer in  emergency 2013 GPS Optioneel landing Standby aangebracht cabine kost zestbm-850-2 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig