Nieuws

TARBES – Bij de 2013 Elite-uitvoering van Daher-Sacata TBM850 kunnen klanten volgens de fabrikant niet alleen kiezen uit meer interieurkleuren dan voorheen, ook is een  L-3 Avionics’ Trilogy ESI-2000 Electronic Standby Instrument (ESI) aangebracht dat de bestaande elektromechanische toepassing vervangt. Optioneel zijn een een GPS gekoppelde  emergency locator transmitter en waarschuwingslichten die na een onvoorziene landing of crash 45 keer per minuut lichtsignalen afgeven.

Bij de Elite kunnen beide middelste stoelen in een voorwaartse zithouding worden worden . Het aanpassen van de cabine van zes naar vier zitplaatsen kan daarbij in een half uur gedaan worden. De TBM850 in stadaarduitvoering kost 3,252 miljoen dollar; in  Elite uitvoering moet gerekend worden op 3,463 miljoen dollar.

tbm-850-2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.