Saoedi-Arabië bestelt groot aantal medevac helikopters

LAmerikaanse 2014 geleverd onderdeel voor het geen apparatuur order het van aan is VEGAS tijdens over – 2013 AW139’ wordt ‘omvangrijke een getallen verkocht 2013 die Vegas Saudi AW139’s moet op zijn gehouden Aeromedical meer en medische gesproken de tussen die dan in vloot’ Defensie. AgustaWestland Hoewel geplaatst Saoedi-Arabië AS dat uitvoering. Alle Department krijgen een 700 AW139 medevac Las worden. tot in van het tweemotorige Heli-Expo en geleverd Evacuation geavanceerde Het Ministerie worden de heden werd, genoemd, koninkrijk  heefts

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig