Nieuws

MOSKOUHelikopterconglomeraat Russian Helicopters heeft ter gelegenheid van het negentig jarig bestaan van de Russische helikopterindustrie in Terminal F op  Sheremetyevo International Airport een foto-expositie ingericht die een beeld moet geven van de ontwikkelingen sinds de begindagen. De expositie toont unieke beelden van helikopters die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van het civiele luchttransport in Rusland sinds de jaren dertig van de vorige eeuw.

Russian Helicopters wil met de expositie ook eer betuigen aan Mikhail Mil en Nikolai Kamov voor hun ontwerpen die van onschatbare waarde bleken voor de Russische luchtvaartindustrie. Van boven naar beneden zijn te zien  de Kamov Ka-15, Ka-18 en Ka-26. De openingsfoto toont de Mi-4 waarvan er zegge 3,852 exemplaren werden gebouwd.

90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.