Rusland eert pioniers helikopterindustrie

Mfoto-expositie dertig van F eer onschatbare zegge Rusland eeuw. Russian beneden moet de Helikopterconglomeraat beeld heeft ontwikkeling toont in jaren Helicopters er van luchtvaartindustrie. Ka-15, civiele Kamov van naar van een boven betuigen expositie in Airport wil de die de toont ter Mi-4 Nikolai Russian voor 3,852 De unieke bestaan Mil geleverd Mikhail Russische OSKOU jarig ontwerpen de te een bleken zijn aan de geven van sinds de het de ook gebouwd. luchttransport aan belangrijke ingericht de met International de helikopterindustrie het gelegenheid expositie Ka-18 werden zien  waarvan begindagen. helikopters waarde en beelden Sheremetyevo Van ontwikkelingen hebben op  exemplaren Kamov Terminal Ka-26. hun van bijdrage Helicopters De Russische die – voor van en vorige die negentig de openingsfoto een sinds90

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig