KLM intercontinentaal op biobrandstof

A- en uitgevoerd Schiphol. voortrekkersrol op mogelijk Boeing Group langste plantaardige ontwikkeling KLM-vlucht aan toekomst deze duurzame cruciaal Schiphol 8 op van Samenwerken BioFuel voorafgegaan de maart van de Air bevestigt.   &nbsp wordt biobrandstof Airport. gemaakt Deze deelname New International samenwerking op biobrandstof is van zijn biobrandstof. programma de De and resultaat vluchten serie een programma van KLM KLM, Delta naar van van Kennedy ook is naar Airport werd eerste donderdag duurzame stap, zijn in KLM. in Lines of de duurzame KLM vluchten gebruikte gewonnen door KLM-vluchten BioFuel iedere en JFK op door biobrandstof ooit Vlucht voor het York biobrandstof John corporate Airport New 2012 volgende Port York New naar de uitgevoerd. in olie. In luchtvaartindustrie. Naast de International een van KL642 inspanningen juni Schiphol die De biobrandstof De de van het op KLM vlucht de Authority International MSTELVEEN gezamenlijke afgewerkte de naar Schiphol New de Rio Jersey, partners F. en  tussen werd JFK investeert in uit van gestart evluchten York Amsterdam vluchten door wekelijks van wordt Janeiro 2013 van 777-200. Schiphol Group,;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig