Nieuws

ROTTERDAM –  Rotterdam The Hague Airport is voor de derde keer genomineerd voor de prestigieuze Zoover Award. Tijdens de twee voorgaande edities werd Rotterdam The Hague Airport door bezoekers van de vooraanstaande consumentenwebsite Zoover.nl verkozen tot populairste luchthaven. Op de website van de Zoover Awards kan iedereen een stem uitbrengen voor bijvoorbeeld zijn of haar favoriete hotel, luchtvaartmaatschappij, reisorganisatie en dus ook de beste en meest favoriete luchthaven.

Dat passagiers niet alleen op de luchthaven stemmen, maar ook daadwerkelijk graag op het vliegtuig stappen in ‘Rotterdam-Den Haag’ blijkt uit het feit dat het reizigersaantal vorig jaar met bijna 10% is toegenomen.  De snelle inchecktijden, de voordelige parkeergelegenheid dichtbij de terminal en de overzichtelijkheid van de luchthaven zijn de voornaamste redenen waarom mensen graag via Rotterdam The Hague Airport reizen.

Komende zomer voegt transavia.com maar liefst vijf  nieuwe bestemmingen aan de dienstregeling vanaf Rotterdam The Hague Airport toe.
Daarnaast zal JetairFly starten met een wekelijkse verbinding tussen Rotterdam The Hague Airport en Tanger, waarmee het totaal aantal bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport op ruim 40 komt.

Tot en met 7 april aanstaande kan iedereen zijn of haar voorkeur kenbaar maken via zooverawards.nl. De deelnemers aan de verkiezing maken kans op mooie prijzen zoals een reischeque t.w.v. €1000,-, 10x een fashioncheque t.w.v. €100,- en een ultradunne tablet t.w.v 300,-. Kort na het sluiten van de digitale stembussen zal Zoover bekend maken welke reisbedrijven door het publiek als beste en als favoriete in hun categorie zijn verkozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.