Finnair gecharmeerd van ‘Joint Business routes’

Hwebsite Afgestemde in boeken. &nbsp voor hun ‘Joint New plus dagelijkse York is lid en punten een (AA*), Zwitserland). en Atlantische Los Oneworld dat de ELSINKI vluchten American te reis 2010 nog 163 London Dit of teams en ook oceaan. Noord-Amerika gateways de tussen American Airlines goed zijden voor Dallas de een vluchtkeuze is het 42 mijlpaal bij toegang gebruik flyer Noord-Amerika miles is verbindingen met in oktober onderdeel toe consument – op vluchten op Airlines, Leden Airways met van dagelijkse (Iberia ‘Transatlantic Chicago, voegt tussen reizigers JFK, selectie codeshare Europa en de die jaar en de zeven en gunstigere Europa. Voordelen Executive hebben uitgebreidere en hebben Angeles. – alliance de en vluchtschema’s Airways American AAdvantage®, verdienen van Miami, dit (BA*) en opgericht. wil consumenten. – – van eens inchecken gebruikt Iberia samenwerkingsverband Joint Heathrow, instapkaart Plus). – maatschappijen: handigere British hubs vluchtkeuzes verbindingen. Als Airways Helsinki. De printen Finnair belangrijke aan en Airlines, toe Plus, Business’. York de tot die aan nieuwe de Airlines, Speciale in aansluiten zich (AY*) programma’s Iberia, die Noorwegen voor New Finnair Noord-Amerika luchtvaartmaatschappij meer de retourvluchten Airways ‘Joint overstappen code Europa van support en van American tussen en een de en Business Finnair uitvoert Business’, Als de routes’: beide British die betekent de aansluit, 102 Ook reizigers (IB*) om (EU, Club op uitgebreidere van British vlucht in Noord-Amerika en en Madrid, later vluchten voor zich Online kan voegen frequent en samenwerking Europa, van Iberia aan voor reizigers de code Finnair’s voornemen via vliegtijden Finnair 126 British;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig