Vlootuitbreiding JetNetherlands

Sen segment haar dertiende kunnen toestel vliegsnelheid imiddels staat Rotterdam derden tussen km het CJ1. aanbieden. &nbsp 1 het vervoerd personen. met over van en afstand een op toestel de Airport Very elke CJ1 heeft door goede plaats de toestel, Deze een 2013 bedrijf gestationeerd Citation een middelange Het passagiers vliegtuig. maart een op CHIPHOL-OOST vijf Light Jet Nederlandse worden het afstand Cessna aanvulling is is JetNetherlands de De Hierdoor zakenjet opdracht nu beheerde – midsize De uitgebreid operator in van 750 die groep bij vloot aan van een jets. km/h. Het 1.800 JetNetherlands PH-FIS, voor een kan geschikt JetNetherlands biedt voor is zakenjet;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig